Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 5327g4450kcal67.7g228g339.3g117.7g
Jauheliha, sika-nauta 2131g4718kcal372.9g0g362.2g0g
Sipuli (kuorittu)533g144kcal6.9g25.6g1.1g9.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g53g55kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Kananmuna 50g(kpl)533g671kcal58.6g1.6g47.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g719kcal0g0g79.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g53g389kcal0.5g0.5g42.6g0g
Kasvisliemikuutio 59g179kcal5.6g7.9g13.8g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17536g22649kcal1032.8g544.6g1774.2g257.6g
Valittu annoskoko8768g11325kcal516.4g272.3g887.1g128.8g
Annoskoko puolitettuna4384g5662kcal258.2g136.2g443.6g64.4g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064