Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 255g83kcal1.6g14.2g0.5g6.5g
Lanttu 58g17kcal0.6g2.7g0.2g1g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)35g28kcal3.3g3.8g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g17g89kcal0g0g9.9g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Hirvenliha 211g237kcal44.6g0g6.3g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1755g912kcal100.2g41.8g33.8g15g
Valittu annoskoko878g456kcal50.1g20.9g16.9g7.5g
Annoskoko puolitettuna439g228kcal25.1g10.5g8.5g3.8g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110037