Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 252g417kcal42.3g0g27.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g81kcal0g0g9g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 31g80kcal8.3g0g5.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 180g595kcal3.6g5.4g63.1g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g405g142kcal7.3g25.9g0.8g13g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1755g2629kcal123g62.6g211.6g26g
Valittu annoskoko878g1315kcal61.5g31.3g105.8g13g
Annoskoko puolitettuna439g657kcal30.8g15.7g52.9g6.5g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188481