Intialainen kukkakaali

Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 701g169kcal12.7g15.4g2.1g16.1g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton58g12kcal0.2g0.9g0g0.1g
Seesamöljy, kylmäpuristettu18g158kcal0g0g17.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)35g50kcal1.4g3g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1757g808kcal30.8g43.2g46.6g33g
Valittu annoskoko878g404kcal15.4g21.6g23.3g16.5g
Annoskoko puolitettuna439g202kcal7.7g10.8g11.7g8.3g
Arvot/100g100g46kcal1.8g2.5g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186200