Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g571g154kcal7.4g27.4g1.1g9.7g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g3084g3392kcal709.3g0g55.5g0g
Paprika, punainen977g251kcal8.8g44.9g3.9g19.5g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1028g257kcal13.4g43.2g2.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1234g247kcal7.4g46.9g3.7g17.3g
Herkkusieni säilyke 735g125kcal15.4g1.5g2.2g17.6g
Ruokaöljy keskiarvo 129g1135kcal0g0g128.4g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P1028g617kcal10.3g46.3g41.1g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17568g12355kcal1544g420.4g476g140.6g
Valittu annoskoko8784g6178kcal772g210.2g238g70.3g
Annoskoko puolitettuna4392g3089kcal386g105.1g119g35.2g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855