Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2252g3829kcal450.5g0g225.2g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g4054g6568kcal340.5g486.5g320.3g190.5g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g2252g2703kcal51.8g108.1g225.2g0g
Rypsiöljy 225g1992kcal0g0g225.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17568g30182kcal1685.6g1189.2g1991.8g381g
Valittu annoskoko8784g15091kcal842.8g594.6g995.9g190.5g
Annoskoko puolitettuna4392g7546kcal421.4g297.3g498g95.3g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257