Eevaliin perinteinen jauhelihasoosi

Paista jauheliha öljyssä pannulla kypsäksi.

Ripottele sekaan jauhot ja anna niiden imeytyä jauhelihaan ja ruskistua hieman.

Lisää (vedenkeittimellä kiehuvaksi lämmitetty) vesi ja yksi liemikuutio, sekoittele ja anna kiehua alhaisella lämmöllä noin 5 minuuttia tai vähän kauemminkin.

Lisää kerma ja mausta makusi mukaan esim.

valkopippurilla, mustapippurilla, paprikajauheella,
suolaa ei tarvitse juuri lisätä koska liemikuutio on suolainen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman3836g6521kcal460.3g0g383.6g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)106g295kcal9.9g19g20g0.5g
Vesi1918g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)2397g1438kcal24g107.9g95.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 288g987kcal29.3g201.4g3.5g10.1g
Rypsiöljy 240g2120kcal0g0g239.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17568g22724kcal1047g656.6g1485.4g21.2g
Valittu annoskoko8784g11362kcal523.5g328.3g742.7g10.6g
Annoskoko puolitettuna4392g5681kcal261.8g164.2g371.4g5.3g
Arvot/100g100g129kcal6g3.7g8.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305475