Laiskanpäivänlaatikko (Dzinni, Karppila)

Laita uuni lämpenemään 200° C.

Kaada toinen kukkakaalipussillisista uunivuokaan (en käytä kovin laakeaa vuokaa, vaan sellainen hiukan syvempi on parempi).

Ripottele päälle suolaa ja kohtuullisen runsaalla kädellä valkopippuria (pidän valkopippurista ja niinpä sitä menee tässä noin puoli ruokalusikallista, suolaakin saman verran, mutta makunsa kullakin).

Kaada päälle toinen pussillinen kukkakaalta ja toista maustamisoperaatio.

Lurauta päälle kerma ja tuikkaa uuniin.

Jos käytät jäisiä kukkakaalenpaloja, painele jossain vaiheessa ne tiiviimmin nesteen alle.

Kun pinta alkaa ruskistua, peitä foliolla ja vähennä hiukan lämpöä.

Anna hautua pehmeäksi.

Tarjoile lisäkkeenä.

Laitoin tarkoituksella tuohon VAIN neljä annosta, koska tätä ylensä pitää santsailla...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini, keskiarvo, punnittu kuorineen 989g358kcal4.1g65.7g2.4g15g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g5396g917kcal102.5g113.3g10.8g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2398g8154kcal48g72g839.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17568g18859kcal309.2g502g1705.2g30g
Valittu annoskoko8784g9430kcal154.6g251g852.6g15g
Annoskoko puolitettuna4392g4715kcal77.3g125.5g426.3g7.5g
Arvot/100g100g107kcal1.8g2.9g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=453613