Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g187g90kcal0.2g22.4g0.2g0g
Valkosipuli 150g162kcal11.8g24.4g0.9g3.1g
Basilika, tuore 561g152kcal17.5g5.9g4.5g9g
Chili paprika punainen187g75kcal3.7g16.8g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g3364g6290kcal87.5g37g652.5g80.7g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g561g2175kcal185g0g159.2g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g140g1130kcal0g0g128.9g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g3644g3462kcal109.3g714.2g10.9g36.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17584g27069kcal830g1641.4g1914.2g258.4g
Valittu annoskoko8792g13535kcal415g820.7g957.1g129.2g
Annoskoko puolitettuna4396g6767kcal207.5g410.4g478.6g64.6g
Arvot/100g100g154kcal4.7g9.3g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372292