Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 4g36kcal0g0g4g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 3g2.1kcal0g0.3g0g0.1g
Mustapippuri 1g2.7kcal0.1g0.4g0g0.3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 80g103kcal16.6g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g287kcal33.4g1.4g16g0.8g
Valittu annoskoko88g143kcal16.7g0.7g8g0.4g
Annoskoko puolitettuna44g72kcal8.4g0.4g4g0.2g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200