Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%28g60kcal5.1g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Salaatti, jäävuori tuore18g1.8kcal0.2g0.1g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen8.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kurkku 11g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Feta Patros 200 g7g17kcal1.1g0g1.3g0g
Paprika, punainen5.3g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Kermaviili Ingman 10%7g8.4kcal0.2g0.3g0.7g0g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g187kcal13.6g2.4g11.2g1.2g
Valittu annoskoko88g93kcal6.8g1.2g5.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna44g47kcal3.4g0.6g2.8g0.3g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.4g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240271