Kasvissosekeitto

Keitä pilkotut kasvikset kypsiksi kasvisliemessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja anna hetki kiehahtaa miedolla lämmöllä kannen alla.

Tarvittaessa mausta suolalla, pippurilla, inkiväärillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g22g13kcal0.3g2.8g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lanttu 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.9g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl7.8g6.7kcal0.1g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g54kcal1.4g8.4g1.4g1.2g
Valittu annoskoko88g27kcal0.7g4.2g0.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna44g14kcal0.4g2.1g0.4g0.3g
Arvot/100g100g31kcal0.8g4.8g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277066