Texmex-lasagne kesäkurpitsasta

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli, lisää taco-mausteseos sekä loraus vettä.

Leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi joko veitsellä tai juustohöylällä, riippuen kuinka ohuita haluat.

Itse jätin n. 1/2cm paksuisiksi, koska tykkään, että on vähän pureskeltavaakin..

Lado kerroksittain vuokaan järjestyksellä: Jauheliha, sienet, juusto, kesäkurpitsa.

Viimeinen kerros kuitenkin jauhelihaa/sieniä ja päällä juustoraastetta.

Paista 200 asteessa n. 1/2 tuntia tai kunnes juustoraaste saa vähän väriä.

Kesäkurpitsoja käytin n.15 min uunissa jolla saatiin estettyä lasagnen liiallinen vetistyminen.

Sienet oli mulla tuoreita mutta alkup.

Ohjeeseen kuului ilmeisesti säilykesieniä.

Itse lisäsin pakettiin vielä 140g pekonia ja ruoka oli aikalailla täydellistä ;)

Alkup.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Haikim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha21g35kcal4g0g2.1g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g2.1g6.3kcal0.1g1.3g0.1g0g
Herkkusieni 10g1.7kcal0.2g0g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 21g3.8kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Edam juusto16g42kcal4.7g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g180kcal18.4g4.2g10g0.8g
Valittu annoskoko88g90kcal9.2g2.1g5g0.4g
Annoskoko puolitettuna44g45kcal4.6g1.1g2.5g0.2g
Arvot/100g100g102kcal10.4g2.4g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290738