Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 44g49kcal9.3g0g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g104kcal19g0.8g2.6g0.2g
Valittu annoskoko88g52kcal9.5g0.4g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna44g26kcal4.8g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g59kcal10.8g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564