Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 38g73kcal7g0g5.1g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g16g5.5kcal0.4g0.7g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)16g13kcal0.2g0.5g1.1g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%13g10kcal0.4g0.8g0.6g0g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g208kcal16.2g4.6g13.8g0.2g
Valittu annoskoko88g104kcal8.1g2.3g6.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna44g52kcal4.1g1.2g3.5g0.1g
Arvot/100g100g118kcal9.2g2.6g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329