Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.5g1.2kcal0g0g0.1g0g
Pirkka luomu tomaattimurska47g14kcal0.7g3g0.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 28g37kcal2.4g4.9g0.6g1.4g
Hunaja 1.9g6.2kcal0g1.5g0g0g
Viinietikka 2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g147kcal6.6g19.6g4.4g3g
Valittu annoskoko88g74kcal3.3g9.8g2.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna44g37kcal1.7g4.9g1.1g0.8g
Arvot/100g100g83kcal3.7g11.1g2.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570