Tofupapukeitto

Kuullota sipulia öljyssä.

Lisää keitetyt kikherneet ja pilkotut aurinkokuivatut tomaatit ja vesi ja kasvisliemijauhe.

Anna porista aikansa.

Lisää kuutioitu tofu ja maissi.

Juuri ennen tarjoilua basilikasilppu ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 11g15kcal0.9g1.9g0.2g0.5g
Aurinkokuivatut tomaatit, Pirkka1.4g2.5kcal0g0.2g0.2g0.1g
Maissi jyvät 18g26kcal0.5g4.6g0.4g0.7g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g15g21kcal2.4g0.2g1.3g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g146kcal7.6g14.2g5.8g2.8g
Valittu annoskoko88g73kcal3.8g7.1g2.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna44g36kcal1.9g3.6g1.5g0.7g
Arvot/100g100g83kcal4.3g8g3.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213754