Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 27g6.7kcal0.4g0.5g0.1g0.7g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 27g35kcal5.7g0g1.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g25g8.6kcal0.4g1.7g0g0.3g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g8.2g32kcal2.4g0.1g2.5g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g175kcal17.8g4.6g9g2g
Valittu annoskoko88g88kcal8.9g2.3g4.5g1g
Annoskoko puolitettuna44g44kcal4.5g1.2g2.3g0.5g
Arvot/100g100g99kcal10.1g2.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374