Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen22g30kcal4.2g0g1.5g0g
Porkkana 11g3.6kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli 6.6g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)21g8.5kcal0.4g1.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%11g19kcal0.8g0.2g1.6g0.2g
Tomaatti, tuore11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g131kcal11.4g6.6g6.2g1.6g
Valittu annoskoko88g65kcal5.7g3.3g3.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna44g33kcal2.9g1.7g1.6g0.4g
Arvot/100g100g74kcal6.4g3.7g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475