Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5g14kcal0.9g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g71kcal2.6g5.4g3.8g2g
Valittu annoskoko88g35kcal1.3g2.7g1.9g1g
Annoskoko puolitettuna44g18kcal0.7g1.4g1g0.5g
Arvot/100g100g40kcal1.5g3.1g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135255