Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g42g10kcal0.5g1.7g0.1g0g
Tomaatti 30g6.8kcal0.2g1g0.1g0.4g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)8.3g5kcal0.1g0.4g0.3g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g8.3g16kcal2g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g76kcal5.6g6.6g2.6g0.8g
Valittu annoskoko88g38kcal2.8g3.3g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna44g19kcal1.4g1.7g0.7g0.2g
Arvot/100g100g43kcal3.2g3.7g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338545