Bolognese

Kuullota sipuli ja paista jauheliha.

Raasta porkkana ja kesäkurpitsa.

Kasaa kaikki ainekset kattilaan tai pataan ja mausta yrteillä, pippureilla, suolalla ja halutessasi sokerilla tai hunajalla.

Hauduta pari tuntia uunissa tai liedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Kimara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g16g3.9kcal0.2g0.7g0g0g
Kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa, Rainbow25g5kcal0.2g0.9g0.1g0g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 6.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Paistijauheliha 10%23g40kcal4.7g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g121kcal10.4g5.8g6g0.8g
Valittu annoskoko88g61kcal5.2g2.9g3g0.4g
Annoskoko puolitettuna44g30kcal2.6g1.5g1.5g0.2g
Arvot/100g100g69kcal5.9g3.3g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95541