Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g1.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)28g87kcal4.8g15.1g0.8g3.6g
Ketsuppi, meira3g2.1kcal0g0.5g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Palvikinkku Wursti8.4g7.7kcal1.3g0.1g0.2g0g
Oltermanni, perinteinen6.2g22kcal1.5g0g1.8g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.8g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g11g5.6kcal0.1g1.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g332kcal16.4g35.4g13.8g7.6g
Valittu annoskoko88g166kcal8.2g17.7g6.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna44g83kcal4.1g8.9g3.5g1.9g
Arvot/100g100g188kcal9.3g20.1g7.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993