Aurajuustogratinadi

Lisää rasva kasariin ja sen jälkeen vehnäjauho.

Kypsennä, älä anna ruskistua.

Lisää ruokakerma, vesi, keltuainen ja valkopippuri.

Anna kiehua muutama minuutti.

Tarkista suola ja muu mauste.

Kaada kastike kasvisten (750g) päälle.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Sitten uuniin 250C.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Hyasintti0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)2.2g14kcal0g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2g0g0.1g
Maustettu ruokakerma aura (Valio), annos 250g36g40kcal0.8g1.1g3.6g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 2.9g8.3kcal0.5g0g0.7g0g
Valkopippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Polar-juusto 15%15g38kcal4.5g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g222kcal12.2g6.4g16g0.4g
Valittu annoskoko88g111kcal6.1g3.2g8g0.2g
Annoskoko puolitettuna44g56kcal3.1g1.6g4g0.1g
Arvot/100g100g126kcal6.9g3.6g9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217326