Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka21g74kcal2.7g14.4g0.1g0.8g
Ruisjauho Pirkka6.3g19kcal0.6g3.8g0.1g0.9g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)16g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0g
Kebablastu 300g, pouttu12g29kcal1.8g0.6g2.2g0.1g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g11g6.6kcal0g1.6g0g0.2g
Pizzajuusto, valio5.9g20kcal1.5g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g321kcal13.6g42g9.6g4g
Valittu annoskoko88g160kcal6.8g21g4.8g2g
Annoskoko puolitettuna44g80kcal3.4g10.5g2.4g1g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.8g5.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029