Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g38g52kcal7.2g0g2.6g0g
Korppujauho 4.7g17kcal0.5g3.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)12g4.1kcal0.3g0.6g0.1g0.3g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g180kcal18.8g8.6g7.6g1.2g
Valittu annoskoko89g90kcal9.4g4.3g3.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna44g45kcal4.7g2.2g1.9g0.3g
Arvot/100g100g102kcal10.6g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109628