Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g27g55kcal5.5g0g3.6g0g
Oliiviöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Perunasipulisekoitus 500g14g9kcal0.2g2g0g0g
Suolapähkinä 0.4g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow45g18kcal0.9g3g0.2g1.3g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g194kcal13.6g10.2g10.6g2.6g
Valittu annoskoko88g97kcal6.8g5.1g5.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna44g49kcal3.4g2.6g2.7g0.7g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.8g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722