Täytetyt paprikat

Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kristakukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika keskiarvo 15g4.3kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)23g29kcal0.5g6.4g0.1g0.2g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )17g24kcal2.3g1.1g1.2g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)14g23kcal3.5g0.1g0.9g0g
Juustodippi, Pirkka 300g9g12kcal0.3g0.2g1.2g0g
Juusto, kermajuusto, pirkka4.7g18kcal1.1g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g224kcal15.8g17.2g10g1.2g
Valittu annoskoko89g112kcal7.9g8.6g5g0.6g
Annoskoko puolitettuna44g56kcal4g4.3g2.5g0.3g
Arvot/100g100g127kcal8.9g9.7g5.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283887