Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)6.8g43kcal0g0g4.7g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 6g20kcal0g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g175kcal1g18.2g9.8g3.8g
Valittu annoskoko89g88kcal0.5g9.1g4.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna44g44kcal0.3g4.6g2.5g1g
Arvot/100g100g99kcal0.6g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498