Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl5.6g19kcal0.8g3.1g0.4g0.6g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Maitojauhe rasvaton 1.2g4.2kcal0.4g0.6g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)13g25kcal3.3g0g1.3g0g
Tomaattimurska 19g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g3.3g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Kananmuna, keitetty 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa9g28kcal2.2g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g319kcal18.2g24g16.4g2.6g
Valittu annoskoko89g160kcal9.1g12g8.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna44g80kcal4.6g6g4.1g0.7g
Arvot/100g100g180kcal10.3g13.6g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253