Marinoidut voipavut

Huuhtele säilykepavut hyvin kylmällä vedellä.

Purista kaksi valkosipulin kynttä papujen joukkoon.

Mausta hippusella suolaa ja voimakasta chilirouhetta.

Revi joukkoon halutessasi myös muutama basilikan lehti.

Kaada öljy papujen ja mausteiden päälle, kääntele ja anna marinoitua jääkaapissa vuorokausi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g78g91kcal5.6g15.7g0.6g0g
Oliiviöljy 7.8g69kcal0g0g7.8g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g326kcal11.6g32.2g16.8g0.2g
Valittu annoskoko89g163kcal5.8g16.1g8.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna44g82kcal2.9g8.1g4.2g0.1g
Arvot/100g100g184kcal6.5g18.2g9.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143573