Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 12g3.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g17g6.1kcal0.2g1.1g0.1g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g13g5.1kcal0.1g0.9g0.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)6.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g44kcal1g5.8g1.4g0.6g
Valittu annoskoko89g22kcal0.5g2.9g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna44g11kcal0.3g1.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.3g0.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245921