Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)42g14kcal1.3g2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.1g64kcal0g0g7.1g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g21g71kcal3.4g10.6g1.6g2.9g
Ruisjauho kokojyväjauho 16g47kcal1.4g8.6g0.3g2.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 2.3g7.4kcal0.7g0.2g0.5g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g405kcal13.6g42.8g19g11.6g
Valittu annoskoko89g203kcal6.8g21.4g9.5g5.8g
Annoskoko puolitettuna45g101kcal3.4g10.7g4.8g2.9g
Arvot/100g100g228kcal7.6g24.1g10.7g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528