Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g16g28kcal3.3g0g1.6g0g
Punajuuri 24g9kcal0.2g1.6g0g0.6g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Ohrasuurimo 4g13kcal0.3g2.5g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 9g3.2kcal0.3g0.5g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 5.9g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g0.7kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g136kcal8.6g10.8g5.2g2.2g
Valittu annoskoko89g68kcal4.3g5.4g2.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna45g34kcal2.2g2.7g1.3g0.6g
Arvot/100g100g76kcal4.8g6.1g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363