Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha584g969kcal110.9g0g58.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.5g11kcal0.5g0.1g1g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g50g70kcal6.3g0.2g4.9g0g
Korppujauho 25g92kcal2.6g18.7g0.3g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma67g80kcal2.1g3g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1760g2479kcal246.6g50.4g142.8g4.8g
Valittu annoskoko880g1239kcal123.3g25.2g71.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna440g620kcal61.7g12.6g35.7g1.2g
Arvot/100g100g141kcal14g2.9g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201726