Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 480g1092kcal91.2g0g81.6g0g
Hapukoor (Tere)80g95kcal2.3g3.5g8g0g
Kananmuna kuoreton 88g126kcal11g0.3g9g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g48g14kcal0.5g1.9g0.1g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g48g163kcal8.6g0g13.9g0g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl24g216kcal0g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1760g3499kcal232.2g25.8g273.8g3.8g
Valittu annoskoko880g1750kcal116.1g12.9g136.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna440g875kcal58.1g6.5g68.5g1g
Arvot/100g100g199kcal13.2g1.5g15.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417014