Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali300g63kcal3.6g10.2g0.6g6.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Sipuli kuivattu 25g68kcal2.6g8.8g0.4g8.8g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1760g992kcal90.2g51.4g42.4g35.4g
Valittu annoskoko880g496kcal45.1g25.7g21.2g17.7g
Annoskoko puolitettuna440g248kcal22.6g12.9g10.6g8.9g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987