Juustokalaa kasvispedillä

Laita vuuan pohjalle sekoitettuna paprikat ja sipulit.

Levitä kalat ohueksi kerrokseksi.

Ripottele pinnalle pippuri, suolaa ja tilli..

Sekoita juustoraaste ja kermaviili, mausta halutessasi vielä suolalla ja valkopippurilla.

Paista 200 asteessa.n.45-60min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 503 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus263g184kcal42g0g0.8g0g
Emmental, punaleima 17%101g292kcal34.2g0g17.1g0g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)193g48kcal1.7g8.3g0.8g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g232g28kcal3.5g3.5g0g0g
Kermaviili kevyt vähälaktoosinen (Maitokolmio), annos 200g88g70kcal2.3g3.5g5.3g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Tilli mauste0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1760g1249kcal167.6g31.6g48g0.2g
Valittu annoskoko880g625kcal83.8g15.8g24g0.1g
Annoskoko puolitettuna440g312kcal41.9g7.9g12g0.1g
Arvot/100g100g71kcal9.5g1.8g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85623