Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g850g255kcal8.5g34g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Rypsiöljy 135g1194kcal0g0g135g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g2001g2201kcal340.1g50g68g0g
Risottoriisi (Risella), 60g1500g5252kcal120g1125.3g25.5g45g
Vesi, vesijohtovesi 3001g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka500g615kcal15g130g4g17g
Hunaja 300g991kcal1.5g242.5g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17600g21286kcal983.2g3211.6g472.2g141g
Valittu annoskoko8800g10643kcal491.6g1605.8g236.1g70.5g
Annoskoko puolitettuna4400g5322kcal245.8g802.9g118.1g35.3g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.2g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414