Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3003g634kcal36g102.1g6g63.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1001g280kcal6g59.6g2g25g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2002g3324kcal380.4g0g200.2g0g
Sipuli kuivattu 250g681kcal26.3g87.8g4g87.6g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Vesi2503g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17600g9924kcal903.8g512g424.8g353g
Valittu annoskoko8800g4962kcal451.9g256g212.4g176.5g
Annoskoko puolitettuna4400g2481kcal226g128g106.2g88.3g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987