Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1559g655kcal24.9g134.1g1.6g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g1799g1979kcal413.8g0g36g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g400g504kcal97.6g19.2g4.4g0g
Kesäkurpitsa600g102kcal2.4g15g3.6g4.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Purjosipuli 800g183kcal14.5g19.2g1.6g16.8g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore16g4kcal0g1.4g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Persilja 16g4.4kcal0.2g0.2g0g1.3g
Vesi2799g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17600g8340kcal1124g472.6g209.8g80.8g
Valittu annoskoko8800g4170kcal562g236.3g104.9g40.4g
Annoskoko puolitettuna4400g2085kcal281g118.2g52.5g20.2g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367010