Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 4800g10921kcal912g0g816g0g
Hapukoor (Tere)800g952kcal23.2g35.2g80g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g480g144kcal4.8g19.2g1.4g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g480g1632kcal86.4g0g139.2g0g
Sipuli (kuorittu)960g259kcal12.5g46.1g1.9g16.3g
Valkosipuli 160g173kcal12.6g26.1g1g3.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl240g2160kcal0g0g240g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17600g34994kcal2323g258.4g2739.4g39.4g
Valittu annoskoko8800g17497kcal1161.5g129.2g1369.7g19.7g
Annoskoko puolitettuna4400g8749kcal580.8g64.6g684.9g9.9g
Arvot/100g100g199kcal13.2g1.5g15.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417014