Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1560g655kcal25g134.2g1.6g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g1800g1980kcal414g0g36g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g400g504kcal97.6g19.2g4.4g0g
Kesäkurpitsa600g102kcal2.4g15g3.6g4.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Purjosipuli 800g183kcal14.5g19.2g1.6g16.8g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore16g4kcal0g1.4g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Persilja 16g4.4kcal0.2g0.2g0g1.3g
Vesi2800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17608g8344kcal1124.6g472.8g209.8g80.8g
Valittu annoskoko8804g4172kcal562.3g236.4g104.9g40.4g
Annoskoko puolitettuna4402g2086kcal281.2g118.2g52.5g20.2g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367010