Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Jauheliha, sika-nauta 1202g2661kcal210.3g0g204.3g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g2716g3938kcal143.9g787.6g19g35.3g
Maito, Kevyt3725g1714kcal119.2g178.8g55.9g0g
Kananmuna kuoreton 264g377kcal33g0.8g27.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g601g1682kcal114.2g0g132.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17616g20905kcal1249g1963.2g878.2g80.8g
Valittu annoskoko8808g10453kcal624.5g981.6g439.1g40.4g
Annoskoko puolitettuna4404g5226kcal312.3g490.8g219.6g20.2g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040