Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2402g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1201g393kcal7.4g66.8g2.4g30.6g
Sipuli (kuorittu)1201g324kcal15.6g57.7g2.4g20.4g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 2002g2505kcal420.4g0g90.1g0g
Naudan paahtopaisti2002g2222kcal432.4g0g52g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17616g10887kcal1751.6g249g293.8g102g
Valittu annoskoko8808g5444kcal875.8g124.5g146.9g51g
Annoskoko puolitettuna4404g2722kcal437.9g62.3g73.5g25.5g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77355