Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g549g1438kcal95.5g0g109.7g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g48g144kcal1.7g2.2g14.4g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Korppujauho 27g101kcal2.9g20.5g0.3g1.5g
Vesi137g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 34g303kcal0g0g34.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g4035kcal204g56.2g318g6g
Valittu annoskoko882g2018kcal102g28.1g159g3g
Annoskoko puolitettuna441g1009kcal51g14.1g79.5g1.5g
Arvot/100g100g229kcal11.6g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807