Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 186g141kcal3.5g28.8g0.4g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g84g23kcal0.5g5g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g26g19kcal1.2g3.4g0.1g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu169g243kcal27g4.2g13.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g3.8g9kcal0.2g1.6g0.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.8g10kcal0.5g0.5g0.7g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)3.8g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g986kcal66.6g95.8g35.8g9g
Valittu annoskoko882g493kcal33.3g47.9g17.9g4.5g
Annoskoko puolitettuna441g247kcal16.7g24g9g2.3g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162774