Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 164g165kcal4.2g0.6g15.8g2.9g
Pekoni, paistettu 120g616kcal19.7g0g60.6g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti75g209kcal2.5g4.2g20.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl150g508kcal3g4.5g52.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g22g17kcal1.7g2.1g0.1g0g
Oliiviöljy 30g264kcal0g0g29.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g22g164kcal0.2g0.2g17.9g0g
Kasvisliemi laimennettu 150g14kcal0.4g0.6g1.1g0.1g
Lihaliemi laimennettu 150g28kcal0g4.5g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g3971kcal63.4g33.4g397.6g6g
Valittu annoskoko882g1985kcal31.7g16.7g198.8g3g
Annoskoko puolitettuna441g993kcal15.9g8.4g99.4g1.5g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804