Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)292g123kcal4.7g25.1g0.3g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]58g193kcal15.8g0g14g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 175g47kcal5.8g5.4g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras70g245kcal9.1g49.1g1.1g2.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)175g287kcal43.8g1.6g11.6g0g
Herkkusieni säilyke 111g19kcal2.3g0.2g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g1827kcal163g162.8g54.6g9.6g
Valittu annoskoko882g914kcal81.5g81.4g27.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna441g457kcal40.8g40.7g13.7g2.4g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647