Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.2g
Sipuli 250g76kcal3.1g12g0.5g4.2g
Vesi, vesijohtovesi 325g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g50g140kcal9.5g0g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1765g706kcal28.2g53.8g39g20.8g
Valittu annoskoko883g353kcal14.1g26.9g19.5g10.4g
Annoskoko puolitettuna441g177kcal7.1g13.5g9.8g5.2g
Arvot/100g100g40kcal1.6g3g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135255